Πώς να φορτίσετε το iPhone 7 και να ακούσετε μουσική την ίδια στιγμή

0
Η Apple πιστεύει πως η υποδοχή για τα ακουστικά με τα 3,5 χιλιοστά είναι ξεπερασμένη και για αυτό το λόγο την κατάργησε με την κυκλοφορία του iphone 7 φέρνοντας αναστάτωση στους χρήστες που χρησιμοποιούσαν τέτοια ακουστικά και άλλα αξεσουάρ για τον ήχο. .....

Πέρα από αυτήν την δυσκολία όμως υπάρχει και το πρόβλημα πως να ακούσουμε μουσική με τα ακουστικά ενώ εμείς φορτίζουμε την συσκευή αφού η υποδοχή είναι μόνο μια και αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσουμε ασύρματα.
Την λύση σε αυτό το πρόβλημα θέλησαν να δώσουν τρίτοι κατασκευαστές δημιουργώντας τις δικές τους προτάσεις

Η Belkin για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα προσαρμογέα με καλώδιο που μπορεί να δεχθεί ταυτόχρονα και τα κλασικά ακουστικά αλλά και ένα καλώδιο Lightning για την φόρτιση με κόστος στα 40 δολάρια στην σελίδα τους εδώ.
Αντίστοιχη πρόταση είναι και ο FORE μια προσπάθεια που ξεκίνησε στο kickstarter με την διαφορα πως έχει μικρότερο μέγεθος αφού δεν περιλαμβάνει καλώδιο και κουμπώνει απευθείας στην συσκευή όπως μπορείτε να δείτε στην σελίδα εδώ.

Τέλος υπάρχει και η πρόταση της daptr όπου στην ουσία πρόκειται για μια θήκη που προστατεύει την συσκευή σας αλλά στο κάτω μέρος περιλαμβάνει μια υποδοχή 3,5 χιλιοστών και δυο Lightning με το μειονέκτημα πως μεγαλώνει λίγο τον όγκο του iphone και για προ παραγγελίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !