Το πρώτο πραγματικό iphone 7 μας παρουσιάζεται

0
Η παρουσίαση του iPhone 7 θα γίνει απέναντι σε 300 άτομα που έχει προσκαλέσει η Apple και όλοι οι υπόλοιποι θα την παρακολουθήσουμε ζωντανά με απευθείας ροή. .....

Ωστόσο το iphone 7 ήδη βρίσκετε στα χέρια κάποιων τυχερών όπως είναι το δίκτυο καταστημάτων στο Βιετνάμ PhoneGee που ανέβασε εικόνες νωρίτερα μια ημέρα πριν την παρουσίαση.
Αν κρίνουμε από τις εικόνες επιβεβαιώνεται η φήμη πως το iphone 7 θα είναι αδιάβροχο με προστασία στο πρότυπο IPx7 αφού και η υποδοχή κάρτας Sim έχει ειδικό λαστιχάκι για μόνωση.
Επίσης ο φακός του έχει το νέο iPhone φλας LED 7 όπου αποτελείται από τέσσερις ενότητες αντί για δυο όπως του iphone 6S και θα παρέχει μια πιο ακριβή ισορροπία λευκού κατά τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Τέλος το iphone 7 θα είναι το πρώτο smartphone της αγοράς με υποστήριξη για εγγραφή βίντεο σε 4K μορφή στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο για αυτό και ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος του.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !