Η Apple μπλοκάρισε για πάντα το ios 9

0
Μαζί με την κυκλοφορία μιας ενημερωμένης έκδοσης του iOS 10.0.3 η εταιρεία της Apple σταμάτησε την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών για το iOS 9.3.5. ....


Έτσι οι χρήστες του iphone και του ipad δεν είναι σε θέση να γυρίσουν πίσω αν έχουν αναβαθμίσει στο ios 10 με κανένα τρόπο για το λόγο ότι θα παίρνουν συνεχώς σφάλματα στο iTunes.
Το ios 10 που κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου αποτελεί ένα από τα καλύτερα λειτουργικά αλλά και αυτό δεν ξέφυγε από τον κανόνα να έχει μερικά προβλήματα σε ορισμένες συσκευές.
Μάλιστα η Apple εχθές κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση αποκλειστικά για τα iphone 7 που διορθώνει τα προβλήματα με τις εισερχόμενες κλήσεις.
Παρά το ότι έχουν διορθωθεί οι περισσότερες δυσλειτουργίες κάποιοι χρήστες επιθυμούσαν να βρίσκονται στο ios 9.3.5 που ήταν και η καλύτερη έκδοση του ios 9 για πολλούς λόγους όπως είναι η μπαταρία η συνδεσιμότητα του WiFi και άλλους αλλά από σήμερα η Apple σταμάτησε τις υπογραφές του ios 9 και επιτρέπει μόνο το 10.0.2 και 10.0.3.
Επόμενη μεγάλη ενημέρωση αναμένεται να είναι το ios 10.1 που αυτή τη στιγμή είναι σε μορφή beta και δοκιμάζεται από τους προγραμματιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !