Η Apple θα τοποθετήσει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του iPhone 8

0
Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα λειτουργήσει, ενώ θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη του smartphone.  .....
Αυτό αποδεικνύεται από την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την εταιρεία από την Καλιφόρνια στο αρμόδιο γραφείο για την καταχώριση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ. Παρατηρητές υποδηλώνουν ότι η ανάπτυξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη γενιά των έξυπνων τηλεφώνων iPhone.
Το δίπλωμα με αριθμό №9460332 κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2015 και ονομάζεται "χωρητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και ηλεκτροστατικός φακός."

Η περιγραφόμενη μέθοδος αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων υποθέτει ότι ο χρήστης μπορεί να εφαρμόσει ένα δάκτυλο για συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης της κινητής συσκευής.
Αν ο αισθητήρας βρίσκετε κάτω από την οθόνη υπάρχει παραμόρφωση στην ανάγνωση του αποτυπώματος για αυτό η Apple όπως διακρίνεται στο έγγραφο σχεδιάζει να εφαρμόσει στο πλαίσιο της οθόνης φακούς ηλεκτροστατικούς μεγεθύνοντας την εικόνα και στέλνοντας στον επεξεργαστή χωρίς παραμόρφωση.
 Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη του κινητού θα μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο κάνοντας πιο εύκολο το χειρισμό του iphone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !