bellboy: Τα νέα ασύρματα ακουστικά που θα ελευθερώσουν τα χέρια με χαμηλή τιμή ....στέκονται επάξια απέναντι στην Apple

0
Μπορεί η Apple μαζί με το νέο iphone να κυκλοφόρησε και τα νέα της ασύρματα ακουστικά αλλά τα 160 ευρώ δεν είναι και λίγα για να ακούτε μουσική και μάλιστα με φόβο να χάσετε κάποιο από τα δυο. ....

Μια νέα ελκυστική πρόταση έρχεται από την εταιρία Bellboy όπου πρόκειται για ασύρματα ακουστικά που μοιάζουν με της Apple και εφαρμόζουν απόλυτα στα αυτιά μας.
Τα ακουστικά συνδέονται μεταξύ τους με καλώδιο και έτσι δεν χάνονται ποτέ, που είναι πλακέ για να μην μπερδεύονται και περιλαμβάνουν και χειριστήριο για τις εισερχόμενες την μουσική ακόμη και να απενεργοποιήσετε την συσκευή σας.
Η ένδειξη της μπαταρίας τους θα εμφανίζεται στο iphone σας δίπλα από την μπαταρία του κινητού και μπορείτε να τα φορτίσετε η από μια θήρα USB η και στην πρίζα του σπιτιού σας.
Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα που μπορείτε να δείτε στο video πιο κάτω θα τα έχετε με μόνο 29 δολάρια από την επίσημη σελίδα τους εδώ.



Bellboy from ARGONAYTIS on Vimeo.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !