Κατά πόσο είναι από ζαφείρι το γυαλί της κάμερας?

0
Το Σεπτέμβριο το κανάλι του YouTube JerryRigEverything δημοσίευσε ένα video στο οποίο το iPhone 7 υποβλήθηκε σε δοκιμή αντοχής στο κρύσταλλο της κάμερας και του κεντρικού κουμπιού Home. .....

Στο πείραμα χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εργαλεία που βαθμονομούνται σε Mohs κλίμακα σκληρότητας, και το αποτέλεσμα ήταν το iphone 7 να φτάσει μέχρι την κλίμακα 6 και όχι πιο πολύ που αντέχει το ζαφείρι.
Το πείραμα επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά σε σύγκριση με το ρολόι Tissot που και αυτό αναφέρει πως είναι από ζαφείρι.
Το αποτέλεσμα ήταν το Tissot να αντέχει μέχρι την κλίμακα 8 και το iphone 7 για δεύτερη φορά στο 6.
Το αποτέλεσμα εξόργισε πολλούς χρήστες που διαμαρτυρήθηκαν πως η Apple τους εξαπατά αναγκάζοντας την εταιρία να πάρει θέσει και να επιβεβαιώσει πως και η κάμερα αλλά και το κεντρικό κουμπί Home είναι από ζαφείρι όπως και όλα τα iphone από το 5S και μετά.
Ωστόσο ειδικές μετρήσεις που έγιναν σε πανεπιστήμιο σε σύγκριση με το ρολόι Tissot έδειξαν πως το ζαφείρι της Apple είναι χαμηλότερης ποιότητας η σκληρότητα του.
Οι δημιουργοί του πειράματος πιστεύουν πως το κρύσταλλο μπορεί άνετα να γρατσουνιστεί από τον χρήστη ακόμη και από τα κλειδιά του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !