Πως να αναγνωρίσετε ένα ψεύτικο iphone 7 από ένα αληθινό

0
Πολλές είναι οι σελίδες στο διαδίκτυο κυρίως από την Κίνα που αναφέρουν πως διαθέτουν το iphone 7 σε τόσο χαμηλή τιμή που δεν υπάρχει αλλού. ....

Φυσικά τις τιμές τις διαμορφώνει η Apple και αν ακούσετε η δείτε κάτι τέτοιο σίγουρα πρόκειται για ένα αντίγραφο του iphone 7 και όχι το γνήσιο.
Ο χρήστης του καναλιού στο YouTube STEVEN δημιούργησε ένα video που μας δείχνει πως να ξεχωρίσουμε το ψεύτικο από το αληθινό iphone όταν δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τα iphone από δέκα διαφορετικά σημεία.
Θα δείτε πολλές διαφορές από την συσκευασία που δεν αναγράφει πολλές λεπτομέρειες για το προϊόν μέχρι και εσωτερικά που τα ακουστικά είναι μέσα σε πλαστικό όπως στα παλιότερα μοντέλα, το Flash έχει κίτρινο χρώμα, το ηχείο είναι μικρότερο και άλλες λεπτομέρειες που αναφέρονται στο video.
Έτσι αν σας πλησιάσει κάποιος στο δρόμο και σας πει έχω ένα iphone 7 με 200 ευρώ στο κουτί του μην νομίσετε πως κάνατε την ευκαιρία της ζωής σας γιατί θα κλαίτε τα χρήματα σας.
Το video είναι στα Γαλλικά αλλά μπορείτε να αλλάξετε τους υπότιτλους σε Ελληνικά αν επιθυμείτε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !