Οι Pangu εγκατέλειψαν το jailbreak του ios 10

0
Όσοι από εσάς περιμένατε με αγωνία ένα νέο εργαλείο για το jailbreak στο ios 10 μάλλον θα πρέπει να κάνετε ακόμη υπομονή. ....

Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με δημοσίευμα της σελίδας Neurogadget η ομάδα που ήταν και η πιο πιθανή να μας δώσει κάτι οι Pangu εγκατέλειψαν τα σχέδια τους παρά τις υποσχέσεις που είχαμε πριν από την κυκλοφορία του ios 10 στην  MOSEC.
Ο λόγος είναι πως από την δεύτερη beta του ios 10 και μετά η Apple διόρθωσε τα τρωτά σημεία του κώδικα κλείνοντας την πρόσβαση και πλέον δεν λειτουργεί σωστά ο Cydia δημιουργώντας πολλά προβλήματα.
Έτσι τώρα είναι άγνωστο αν και πότε θα δούμε κάποιο νέο εργαλείο και από ποίους.
Παρά όμως τα συμπεράσματα των Pangu ο γνωστός Ιταλός ο Luca Todesco, γνωστός και ως qwertyoruiop, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων στο Twitter.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δουλεύει μια χαρά ο Cydia στο ios 10, και η πραγματικότητα είναι ότι οι Pangu δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να δώσουν ένα εργαλείο jailbreak για το κοινό ... αναφέροντας, επίσης, ότι ο πρώτος στόχος του jailbreak δεν είναι η πρόσβαση του cydia, αλλά να αποκτήσουν δικαιώματα root για το ios.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις τα πράγματα είναι ρευστά καθώς για άγνωστο λόγο κατέβηκε και η επίσημη σελίδα των Pangu στην Αγγλική της έκδοση για παλιότερα jailbreak εργαλεία.

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα φαίνεται πως η διχόνοια ανάμεσα στους προγραμματιστές έφερε την νίκη για την Apple με τελικούς χαμένους όλους εμάς που περιμέναμε κάτι.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !