Το Εφετείο έκρινε ένοχη την Samsung για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Apple

0
Το εφετείο των ΗΠΑ ακύρωσε την απόφαση ειδικής επιτροπής από τρεις δικαστές, που σύμφωνα με την οποία η Samsung δεν θα πλήρωνε την εταιρεία της Apple 119.600.000 $ για την παραβίαση αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. ....


Έτσι, η κατασκευάστρια του iPhone κέρδισε μια σημαντική νίκη σε μια μακροχρόνια διαμάχη για ένα ακόμη δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με έναν ανταγωνιστή της.
Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Samsung δεν παραβιάζει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη λειτουργία «slide-το-unlock» χαρακτηρίζοντάς την αναφορά «προφανή».
Ως αποτέλεσμα, η ετυμηγορία ακυρώθηκε για τη Samsung να καταβάλει το πρόστιμο στο ποσό των 119.600.000 δολαρίων ΗΠΑ στην Apple. Σήμερα, το Εφετείο των ΗΠΑ ανέτρεψε την απόφαση.
Ο πόλεμος διπλώματος ευρεσιτεχνίας μεταξύ των δύο εταιρειών είναι από το 2011.
Η Apple μήνυσε δύο φορές την Samsung, πηγαίνοντας την sat δικαστήρια και η αρχική αξία αυτών των απαιτήσεων ανήλθαν σε 4,5 δισ. Το 2012, το δικαστήριο έκρινε ότι η Samsung παραβίασε έξι πατέντες της Apple, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το σχεδιασμό. Ως αποτέλεσμα, η νοτιοκορεατική εταιρεία συμφώνησε να καταβάλει 548 εκατομμύρια δολάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !