Γιατί η Samsung σταμάτησε για πάντα την παραγωγή του Galaxy Note 7

0
Εχθές η Samsung πήρε την απόφαση να σταματήσει εντελώς την παραγωγή του κορυφαίου της μοντέλου του Galaxy Note 7 μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες να διορθώσει το πρόβλημα με την μπαταρία. ....

Η Κορεάτικη εταιρία με την απόφαση αυτή χάνει την μάχη με κατεβασμένα χέρια απέναντι σε ανταγωνιστικές εταιρίες που θα πάρουν το μερίδιο της όπως είναι η Apple.
Οι λόγοι είναι πολλοί για αυτή την απόφαση όπως το ότι η λέξη έκρηξη έγινε συνώνυμο με το Galaxy Note 7 και έτσι είναι δύσκολο να αλλάξει την γνώμη στους καταναλωτές αλλά είναι και ένας εύκολος τρόπος για να την εκμεταλλευτούν όσοι έψαχναν αιτίες.
Επίσης έχει χαθεί πολύς πολύτιμος χρόνος αφού ακόμη το μοντέλο δεν έφτασε σε όλες τις χώρες της αγοράς ενώ ο ανταγωνισμός όπως το iphone 7 έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό.
Επίσης αεροπορικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο απαγορεύουν πλέον στους επιβάτες να έχουν μαζί τους ένα Galaxy Note 7.

Αυτές και ακόμη περισσότερες είναι οι αιτίες που η Samsung πήρε αυτή την απόφαση και έκλεισε το εργοστάσιο παραγωγής στο Βιετνάμ και κάλεσε όσους το προμηθεύτηκαν να το επιστρέψουν παίρνοντας τα χρήματα τους πίσω η ένα άλλο μοντέλο από τα διαθέσιμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !