Η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην εφαρμογή Κάμερα του iPhone

0
Ο CEO της Apple Tim Cook ποτέ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του σε επαυξημένης πραγματικότητας τεχνολογίες. .....


Τώρα, οι πηγές του διαδικτύου αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει την επαυξημένη πραγματικότητα στο iPhone.
Όπως έγινε γνωστό, η Apple εργάζεται για την ενσωμάτωση της επαυξημένης πραγματικότητας σε μια τυπική εφαρμογή της κάμερας στο iOS χρησιμοποιώντας κάποια τεχνολογία start-ups,  την οποία η εταιρεία απέκτησε τα τελευταία χρόνια, με τις Metaio και Flyby Media. Ο απώτερος στόχος αυτής της εργασίας είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουν τα iPhone στον πραγματικό κόσμο τα αντικείμενα.
Για παράδειγμα θα μπορεί ο χρήστης περπατώντας να δει μέσα από την κάμερα τα σημεία που τον ενδιαφέρουν, όπως εστιατόρια βενζινάδικα η ακόμη και αν περάσει δίπλα από κάποιον άλλον, το όνομα που χρησιμοποιεί στο διαδίκτυο αν του το επιτρέψει όπως φαίνεται στο video πιο κάτω.
Επίσης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν η Apple μέσο βιβλιοθηκών SDK να δώσει πρόσβαση στην τεχνολογία και σε προγραμματιστές για την δημιουργία τρίτων εφαρμογών.
Δεν γίνετε σαφές πότε η Apple θα αποφασίσει να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία αλλά για να υπάρχει καπνός μάλλον υπάρχει και φωτιά και ίσως να τα δούμε όλα αυτά σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !