Donald Trump - ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ποιο είναι το μέλλον για την Apple;

0
Ο προεδρικός υποψήφιος των ΗΠΑ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, Donald Trump κέρδισε την προεδρική κούρσα και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με την Apple που ήταν απέναντι? .....

Από τη  αρχή της προεκλογικής εκστρατείας του Trump η κόντρα με την εταιρία κολοσσό ήταν μεγάλη ξεκινώντας τον Ιανουάριο, που επέκρινε την Apple για το ότι κατασκευάζει τα προϊόντα της σε ξένες χώρες δίνοντας δουλειά μακριά από την χώρα τους.
Τον Φεβρουάριο ζήτησε από τον κόσμο να την μποϊκοτάρει γιατί αρνήθηκε στο FBI να ξεκλειδώσει ένα iphone από ένα δολοφόνο κατά την τρομοκρατική επίθεση στο San Bernardino.
Τον Μάρτιο ξανά αναφέρθηκε στις εταιρίες που έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό σε φορολογικούς παραδείσους για να μην πληρώνουν φόρους στο Αμερικάνικο κράτος.
Σε απάντηση η Apple αποφάσισε να μην υποστηρίξει τον Trump αλλά την Χίλαρι Κλίντον.
Να σημειωθεί πως ο Trump έχει στην κατοχή του ένα πακέτο μετοχών αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων παρά την κόντρα που έχει.
Φαίνεται πως το μέλλον για την Apple με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής θα είναι πολύ ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί στα επόμενα χρόνια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !