Βρέθηκε ο τρόπος να έχουν όλα τα Mac Touch Bar

0
Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά των νέων υπολογιστών Mac που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι πως διαθέτουν μια οθόνη αφής η λεγόμενη TouchBar. .....

Σε αυτή την οθόνη ο χρήστης μπορεί να αλληλεπίδραση και να διαχειριστεί όλες τις εφαρμογές που εμφανίζονται στην κανονική οθόνη.
Ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής κατάφερε να δημιουργήσει μια εφαρμογή όπου μπορεί οποιοσδήποτε Mac να έχει TouchBar εντολές.
Οι τρόποι είναι δυο, ο ένας να τρέχει η εφαρμογή κατευθείαν στην οθόνη του mac αλλά όμως η οθόνες των Mac δεν είναι αφής και θα πρέπει να μετακινήστε με τα πλήκτρα.

Ο δεύτερος τρόπος και ο πιο αληθοφανές είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Mac σας από τον σύνδεσμο εδώ και να την κάνετε εγκατάσταση όπως όλες τις εφαρμογές.
Τώρα θα πρέπει να φτιάξετε με το Xcode μια εφαρμογή για το iphone/ipad σας με τον τρόπο αυτό εδώ κατεβάζοντας όλα τα απαραίτητα αρχεία της εφαρμογής από τον σύνδεσμο εδώ και κατόπιν στο ipad σας θα έχετε την TouchBar στο δικό σας Mac.
Δείτε το σχετικό video πιο κάτω....

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !