Το WhatsApp πλέον και με υποστήριξη video κλήσεων

0
Εκπρόσωπος του WhatsApp ανακοίνωσε σήμερα πως πλέον ο γνωστός messeger θα υποστηρίζει και video κλήσεις για όλες τις πλατφόρμες όπως είναι του ios, Android και Windows Mobile. ....

Μερικές φορές, το κείμενο και η φωνή δεν είναι αρκετά, για την επικοινωνία έτσι προστέθηκαν  νέες λειτουργίες, είπε ο εκπρόσωπος. Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέψει σε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες του WhatsApp να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις βίντεο. Νωρίτερα εφαρμογή ήταν προσβάσιμη μόνο για μηνύματα κειμένου και φωνητικές κλήσεις.
Για να ξεκινήσετε μια κλήση βίντεο στο WhatsApp, θα πρέπει να ανοίξετε μια συνομιλία με τον χρήστη, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τη μορφή ενός ακουστικού, για να εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού, και επιλέξτε την κλήση βίντεο.
Στα προτερήματα του WhatsApp απέναντι στον ανταγωνισμό όπως το Skype, FaceTime, Viber, το google Hangouts, Line, το google Duo και μια σειρά από άλλους είναι πως μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συσκευή ακόμη και με πολύ παλιό λογισμικό αφού δεν έχει περιορισμούς.
Η νέα δυνατότητά video κλίσεων του WhatsApp θα προστεθεί τις επόμενες ημερες με την αντίστοιχη ενημέρωση της εφαρμογής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !