Amazon Prime: Ο αντίπαλος του Netflix με χαμηλότερες τιμές

0
Από σήμερα οι χρήστες του ios μπορούν να απολαύσουν στις συσκευές τους την νέα υπηρεσία streaming ταινιών του Amazon. ....


Η υπηρεσία video streaming του Amazon Prime βίντεο είναι τώρα διαθέσιμη στο App Store για το iOS. Αυτή είναι η ανταγωνίστρια της Netflix και έχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της τιμής διάθεσης των € 3 και € 4 ανά μήνα ανάλογα την επιλογή.

Μέχρι σήμερα, οι υπηρεσίες streaming μετάδοσης του Netflix ήταν η μόνη επιλογή διαθέσιμη για το iOS. Από σήμερα, ένας ισχυρός ανταγωνιστής μπαίνει στο App Store το Amazon Prime βίντεο, η υπηρεσία streaming της Amazon. Η αμερικανική εταιρεία προσφέρει πολύ χαμηλότερες τιμές, δεδομένου ότι η ετήσια συνδρομή είναι στα € 49, 4 € ανά μήνα, αντί των € 9,99 του Netflix. Επιπλέον, σε προσφορά μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία για € 2,99 ανά μήνα για τους πρώτους έξι μήνες.
Το μοναδικό αδύνατο σημείο είναι πως στο Amazon δεν υπάρχουν προς το παρόν αποκλειστικότητες κάτι που μπορεί να αλλάξει σύντομα και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα κατεβάζοντας την εφαρμογή για iphone και ipad στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/amazon-prime-video/id545519333


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !