Πως θα στείλετε σε οποιοδήποτε αριθμό δωρεάν μηνύματα

1
Τα συμβόλαια που κάνουμε με τους παρόχους μας συνήθως έχουν περιορισμένο αριθμό μηνυμάτων εκτός και αν έχετε κάποιο πολύ μεγάλο, η και στα καρτοκινητά.
Έτσι αν το εξαντλήσετε δεν θα μπορείτε να στείλετε άλλα. .......

Επίσης τα μηνύματα SMS έχουν το προτέρημα ότι μπορούν να παραδοθούν άμεσα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος συνδεμένος στο internet.
Για αυτούς και ακόμη περισσότερο λόγους πάμε να δούμε πως μπορείτε να στείλετε δωρεάν μηνύματα SMS με διάφορους τρόπους.

1) FBSMS: Πρόκειται για μια σελίδα που μπορούμε να στείλουμε δωρεάν SMS χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του Facebook για να συνδεθούμε.Την πρώτη φορα θα πρέπει να πατήσουμε το κουμπί του Facebook για να συνδεθούμε και μετά θα πρέπει να γράψουμε τον αριθμό από το κινητό μας για μια επαλήθευση.
Τώρα αφού τα κάναμε αυτά μπορούμε να στείλουμε μέχρι και 5 SMS την ημέρα.
Για να ξεκινήσετε πατήστε στο σύνδεσμο εδώ.




2) Globphone: Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή και εδώ τα πράγαματα είναι πιο απλά αφού δεν χρειάζονται κωδικοί ενεργοποίησης αλλά μόνο να πληκτρολογήσετε την χώρα και τον αριθμό του κινητού να γράψετε το κείμενο και πατήστε το κουμπί για να σταλεί το μήνυμα σας.
 Για να στείλετε ένα μήνυμα επισκεφτείτε την σελίδα εδώ

 

Τέλος η πιο σίγουρη επιλογή για να στείλετε ένα μήνυμα SMS από ένα υπολογιστή είναι να χρησιμοποιήσετε τον πάροχο αφού οι περισσότερες εταιρίες διαθέτουν αυτή την δυνατότητα αλλά όχι όλοι.
Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τους συνδέσμους για τις εταιρείες παροχής ίντερνετ στην Ελλάδα που παρέχουν αυτήν την υπηρεσία.
  • OTE: 5 δωρεάν SMS κάθε μέρα ή 100 κάθε μήνα
  • Forthnet: 50 δωρεάν SMS κάθε μήνα
  • Cyta: 10 δωρεάν SMS κάθε μέρα, με την προϋπόθεση ότι έχουμε Cytamobile
 Δυστυχώς η Vodafone και η Wind δεν διαθέτουν παρόμοια υπηρεσία.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Το νούμερο 2 δεν δουλεύει έστειλα στον αριθμό μου αλλά τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !