Πως να κατεβάσετε το cydia substrate στο ios 10

0
Το jailbreak στο ios 10 είναι πραγματικότητα και ήδη το απολαμβάνουν χιλιάδες κάτοχοι των συσκευών που έχουν το ios 1ο.1 η το 10.1.1. 

Όμως τα προβλήματα που έχει πολλές φορές σπάνε τα νεύρα καθώς ακόμη δεν είναι ολοκληρωμένο, αλλά και δεν λειτουργούν όλες οι επεκτάσεις καθώς το cydia substrate το βασικό συστατικό για να τρέξουν τα περισσότερα tweaks δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη από τον Saurik τον πατέρα του Cydia.
Όμως κάποιοι προγραμματιστές θέλοντας να κερδίσουν χρόνο δημιούργησαν μια εναλλακτική λύση του substrate μέχρι να κυκλοφορήσει σύντομα η επίσημη.
Αν θέλετε να κατεβάσετε και εσείς το cydiasubstrate αρκεί να προσθέσετε στις πηγές σας ένα ρεπο που είναι το "83.218.67.215/~ijapija00/cydia" και να κατεβάσετε το πακέτο Substrate Fix (ios 10).
Να τονίσω για ακόμη μια φορά αυτή η λύση είναι μια προσωρινή και όχι η επίσημη και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει κάποια προβλήματα ίσως σε κάποιες συσκευές και το κατεβάζετε με δικιά σας ευθύνη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !