Σύντομα με τον Google Chrome θα μπορείτε να κατεβάσετε μουσική και video

0
Νέα μεγάλη αναβάθμιση ετοιμάζεται για τον browser Google Chrome σύντομα που θα δώσει νέες δυνατότητες στους χρήστες. .....

Σύμφωνα με αναφορά της Google τις επόμενες ημερες θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Google Chrome όπου οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν μουσική και video και να τα απολαύσουν ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
Επίσης η τελευταία ενημέρωση του Google Chrome πρόσθεσε αυτόματη διόρθωση ορθογραφίας γρηγορότερο άνοιγμα σελίδων βελτιωμένη απόδοση και τη σταθερότητα της χρήσης των κινητών συσκευών.
Στις αρχές Νοεμβρίου, ο αριθμός των χρηστών του προγράμματος του περιήγησης Chrome στον κόσμο έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια λήψεις. Αυτό ειπώθηκε από τον Αντιπρόεδρο Darin Fisher στο Τμήμα Μηχανικών του Chrome.
Σύμφωνα με την υπηρεσία StatCounter, το Νοέμβριο του 2016, η μετοχή της Google Chrome στην αγορά των browser για υπολογιστές και φορητές συσκευές έχει κάνει 51.42% έναντι 50,59% ένα μήνα νωρίτερα.
Στη δεύτερη θέση στη δημοτικότητα είναι το Safari με το δείκτη στο 13,78%.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !