Πως από το ios 9 πηγαίνετε στο ios 6.1.3 σε ένα iphone

0
Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή δημιούργησε ένας προγραμματιστής όπου μας επιτρέπει σε ένα iphone με το ios 9 να μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα το ios 6.1.3 που έχει σταματήσει να υπογράφεται εδώ και πολλά χρόνια. 
Απώτερος σκοπός βέβαια είναι να έχουμε ένα σταθερό jailbreak που στις παλιότερες εκδόσεις δεν είναι Semi όπως στο ios 9.3.3
Οι προϋποθέσεις που μπορεί να λειτουργήσει το εργαλείο "CoolBooter" είναι να έχει μια συσκευή στο ios 9 με επεξεργαστή 32bit και τουλάχιστον ελεύθερο χώρο στα 6GB.
Το εργαλείο CoolBooter για να το χρησιμοποιήσετε απλά θα πρέπει να προσθέσουμε το ρεπό CoolBooter.com και να το κατεβάσουμε όπως φαίνεται στο video πιο κάτω.


Φυσικά αν σκοπεύετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή του σε κάποια από τις συσκευές σας φροντίστε να είναι κάποια που δεν χρησιμοποιείτε καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει δοκιμαστεί ευρύτερα και υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι να κολλήσετε την συσκευή σας.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !