Πως να υποβαθμίσετε το iphone σας στο iOS 10.1.1 / 10.1

0
Τα νέα φαίνονται να είναι ευχάριστα από την κοινότητα του jailbreak καθώς περισσότεροι προγραμματιστές ασχολούνται σοβαρά τώρα με την δημιουργία ενός νέου εργαλείου που θα λειτουργεί στο ios 10.1.1 / 10.1

Αν λοιπόν είναι έτσι όπως μας τα περιγράφουν και εσείς αναβαθμίσατε στο τελευταίο που είναι το ios 10.2 προλαβαίνετε να διορθώσετε την κατάσταση.
Για να υποβαθμίσετε την συσκευή σας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο ο υπολογιστής και το καλώδιο USB για το iphone σας.

Βήμα 1: Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes στο Mac ή στο Windows PC. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από apple.com/itunes/download.

Βήμα 2: Έπειτα θα πρέπει να κατεβάσετε το iOS 10.0.2 ή να κατεβάστε το iOS 10.1.1 αρχείο IPSW για το μοντέλο σας του iPhone,  iPad ή το iPod σας από εδώ.

Βήμα 3: Τώρα πρέπει να απενεργοποιήσετε Βρείτε το iPhone μου, από την εφαρμογή των ρυθμίσεων και περιηγηθείτε στο iCloud> Βρείτε το iPhone μου και βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση Off.


Βήμα 4: Συνδέστε τη iOS συσκευή στο Mac ή το PC σας και τρέξτε το iTunes.

Βήμα 5: Τώρα έρχεται το δύσκολο μέρος. Θα πρέπει να βάλετε τη συσκευή σε DFU mode.
Πρέπει να κρατήσετε πατημένα τα δύο πλήκτρα αφής ID Home / και το Power για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήστε το κουμπί τροφοδοσίας (power ) μόνο και να κρατήστε πατημένο το κουμπί Home μέχρι να εισέλθει σε κατάσταση DFU. Αυτό θα προκαλέσει μια ειδοποίηση από το iTunes ενημερώνει ότι η συσκευή έχει ανακαλυφθεί σε recovery mode.

Βήμα 6: Στο iTunes, στην ενότητα των συνδεδεμένων συσκευών, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift για τα Windows swift / Option στο Mac, και  κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά iPhone επιλέγοντας το firmware που κατεβάσατε πριν....


Αυτό ήταν όλο και αν όλα πήγαν καλά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα δείτε το iphone/ipad σας να έχει υποβαθμιστεί όπου εσείς περιμένετε τις εξελίξεις σχετικά με το jailbreak προλαβαίνοντας έτσι την Apple να μην το κλειδώσει για πάντα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !