Ο ευκολότερος τρόπος για να ελευθερώσετε χώρο στη μνήμη του iPhone και iPad στο ios 10

0
Κάθε MB είναι πολύτιμο ειδικά όταν έχουμε την μικρότερη επιλογή αποθηκευτικού χώρου στα 16GB και έτσι ψάχνουμε τρόπους να ελευθερώσουμε χώρο στην συσκευή μας χωρίς να χάσουμε τίποτα από αυτά που μας ενδιαφέρουν.  

Φυσικά μπορούμε να διαγράψουμε εικόνες και video αλλά και εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε, όμως υπάρχει και ένα πιο εύκολος τρόπος στο ios 10.
Αφού βεβαιωθούμε πως έχουμε μια έκδοση του ios 10 πηγαίνουμε στις  Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Αποθήκευση και στο iCloud -> Αποθήκευση -> Διαχείριση.
Στη λίστα εφαρμογών, εντοπίστε την εφαρμογή "Mail" και δείτε πόσο αποθηκευτικό χώρο καταναλώνει από την συσκευή σας.
Τώρα πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας και πατήστε διαγραφή της εφαρμογής mail κάτι που γίνετε μόνο στο ios 10 χωρίς να χρειάζεται jailbreak.
Στο επόμενο βήμα πηγαίνετε στο AppStore και κατεβάστε ξανά την εφαρμογή από την αναζήτηση και προσθέστε τα ηλεκτρονικά σας ταχυδρομεία από τους λογαριασμούς που έχετε.
Τώρα θα δείτε πως σε πολλές περιπτώσεις το κέρδος είναι μέχρι και 2GB αποθηκευτικού χώρου ανάλογα με τα mail που δέχεστε στους λογαριασμούς σας και τα συνημμένα που περιλαμβάνουν.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !