Έφτασε η ώρα του jailbreak στο ios 10.1/10.1.1 με περιορισμένες δυνατότητες

0
Πιθανόν τα πράγματα εξελίσσονται ιδανικά για το νέο jailbreak που μας υποσχέθηκε ο Ιταλός με το ψευδώνυμο στο twitter qwertyoruiop. 

Έτσι σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά δραστήριος εξηγώντας δημόσια την πορεία ενός νέου εργαλείου.
Στις αναφορές του μας λέει πως αρχικά θα υποστηρίζει μόνο το iphone 7 και το iphone 6S και αργότερα θα προστεθούν περισσότερες συσκευές σιγά σιγά.
Αν καταλαβαίνω σωστά γιατί γίνετε αναφορά στο xCode και αυτό θα έχει την μορφή μιας εφαρμογής IPA και πιθανόν να είναι semi.
Ζητά συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά όπως αναφέρει έπρεπε να διορθωθούν ορισμένα προβλήματα και ίσως και σήμερα τις επόμενες ώρες να είναι διαθέσιμη η πρώτη beta έκδοση.
Τέλος αναφέρει πως στο "θησαυροφυλάκιο του" όπως χαρακτηριστικά το λέει και μάλλον υπονοεί τον υπολογιστή του έχει κρατήσει και νέα τρωτά σημεία που λειτουργούν στο ios 10.2 αλλά τώρα θα κυκλοφορήσει μόνο για το ios 10.1 και όσους τυχερούς βρίσκονται εκεί η φρόντισαν να κρατήσουν τα SHSH για κάποιο τρόπο επιστροφής.

Μείνετε συντονισμένοι και θα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις .





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !