Τα καταπληκτικά ρεπό του Kodi για όλους τους Έλληνες και όχι μόνο ....

1
Για την δημοφιλές πλατφόρμα πολυμέσων Kodi έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που έχει. 

Εκείνο όμως που παίζει σημαντικό ρόλο για να είναι προσαρμοσμένο στα δικά μας γούστα είναι να προσθέσουμε τις κατάλληλες πηγές.
Το Kodi όπως θα γνωρίζετε, μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις συσκευές μας και φυσικά και στο ios ανεξάρτητα αν έχουμε jailbreak η όχι.
Για το λόγο αυτό παρακάτω σας προτείνω τις καλύτερες πηγές από Έλληνες δημιουργούς που δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι άλλο για το λόγο ότι θα σας καλύψουν απόλυτα.




GrecoTM Wizard – 3in1 Build

Πρόκειται για ένα φανταστικό build που θα βρείτε πολλές επιλογές στο εσωτερικό του.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μπαίνουμε στο Kodi, πάμε στην καρτέλα System προς τα δεξιά και από κάτω κλικ στο File Manager. Κάνουμε κλικ στο Add Source και πατάμε Enter. Κλικ στο πάνω μικρό ορθογώνιο μπλε παραθυράκι γράφουμε την πηγή http://grecotm.com/repo και πατάμε Enter. Στο κάτω αντίστοιχο πεδίο του ονόματος γράφουμε grecotm.
Πατάμε ΟΚ και μετά βγαίνουμε από το menu, πατώντας Πίσω ή το σπιτάκι. Πάμε System και από κάτω Settings - Addons, ΟΚ και μετά Install from zip file. Μπαίνουμε grecotm και επιλέγουμε το repository-GrecoTM.zip Μετά κάνουμε πίσω με το βελάκι, πάμε στην από πάνω επιλογή Install from repository, επιλέγουμε GrecoTM Repository, μετά Program Add-ons και GrecoTM Wizard και Install. Περιμένουμε για τελικό μήνυμα επιβεβαίωσης, και πάμε στο κεντρικό μενού πατώντας σπιτάκι.
Κλικ στο μενού Programs, μπαίνουμε GrecoTM Wizard, και GrecoTM builds.

Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης θα μας ζητηθεί κωδικός, ο οποίος προστατεύει το build από κακόβουλες αντιγραφές. Τον κωδικό τον παίρνουμε σε συνεννόηση με τους
δημιουργούς του build,  κάνοντας απλά μια εγραφη στο Facebook group του.
Αφήνουμε τη διαδικασία να ολοκληρωθεί και δίνουμε συγκατάθεση να κλείσει το Kodi πατώντας Force Close (και όχι Reset) και ΟΚ. Μετά ξανανοίγουμε το Kodi, πηγαίνουμε στην επιλογή Σύστημα και από κάτω Ρυθμίσεις - Εξατομίκευση και στο Κέλυφος κάνουμε κλικ στην επιλογή Confluence που υπάρχει εκεί και το αλλάζουμε σε ένα από τα διαθέσιμα τρία : El Greco, ή Zeus και τα προεπιλεγμενα (confluence ή estuary). Λέμε Ναι στο ότι επιθυμούμε να διατηρήσουμε την αλλαγή.



Nyx Aether

Δημιουργοί : Galatis Toumpas - Spiros Moshopoulos
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Μέσα στο Kodi, πάμε στην καρτέλα System προς τα δεξιά και από κάτω κλικ στο File Manager.
Κάνουμε κλικ στο Add Source και πατάμε Enter.
Κλικ στο πάνω μικρό ορθογώνιο μπλε παραθυράκι γράφουμε http://galatis.tv/nyx/ και πατάμε
Enter. Στο κάτω αντίστοιχο πεδίο του ονόματος αφήνουμε το nyx.
Πατάμε ΟΚ και μετά βγαίνουμε από το menu, πατώντας Πίσω ή το σπιτάκι. Πάμε System και από κάτω Settings - Addons, ΟΚ και μετά Install from zip file. Μπαίνουμε nyx, φάκελο START_HERE και επιλέγουμε το NyxWizard.zip
Περιμένουμε για τελικό μήνυμα επιβεβαίωσης κάτω δεξιά, και πάμε στο κεντρικό μενού πατώντας σπιτάκι. Μετά κλικ στο μενού Programs, μπαίνουμε Nyxaether Wizard, και Nyxaether builds. Επιλέγουμε Nyxaether by GalatisTV 1.2 και περιμένουμε να γίνει η εγκατάσταση.
Οταν τελειώσει η εγκατάσταση το Kodi θα κλείσει. Το ανοίγουμε ξανά και περιμένουμε ώστε να γίνουν update όλα τα addons. Είμαστε πλέον έτοιμοι για χρήση.



Greek Kodi Network Builds

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Υπάρχουν δύο εκδόσεις, η Lite και η Full
Και οι δύο εγκαθιστώνται μέσω του wizard που βρίσκουμε στη διεύθυνση :
http://repo.greekodi.com/
Μέσα στο Kodi, πάμε στην καρτέλα System προς τα δεξιά και από κάτω κλικ στο File Manager. Κάνουμε κλικ στο Add Source και πατάμε Enter.
Κάνουμε ένα κλικ στο πάνω μικρό ορθογώνιο μπλε παραθυράκι και γράφουμε http://repo.greekodi.com/ και πατάμε Enter. Στο κάτω αντίστοιχο πεδίο του ονόματος γράφουμε greekodi και πατάμε Enter.
Πατάμε ΟΚ και μετά βγαίνουμε από το menu, πατώντας Πίσω ή το σπιτάκι. Πάμε System και από κάτω Settings - Addons, ΟΚ και μετά Install from zip file. Μπαίνουμε greekodi, και επιλέγουμε το plugin.program.G.K.N.Wizard-1.0.2.zip
Περιμένουμε για τελικό μήνυμα επιβεβαίωσης. Θα γίνει popup ένα παράθυρο, στο οποίο πατάμε Ignore. Πάμε στο κεντρικό μενού πατώντας σπιτάκι, μετά κλικ στο μενού Programs και μπαίνουμε G.K.N. Wizard 1.0.2. Επιλέγουμε το Light ή το Full και περιμένουμε να γίνει η εγκατάσταση.
Με την επανεκκίνηση το Kodi παίρνει την εμφάνιση που θέλουμε.
Σημείωση : Το εν λόγω build έχει παρουσιάσει προβλήματα κατά την portable εγκατάσταση, ενώ είναι σχετικά βαρύ (θα δυσκολευτεί να τρέχει σε Rapsberry ή σε μικρό γενικά μηχάνημα).

Αυτές για εμένα είναι οι κορυφαίες Ελληνικές επιλογές με πλούσιο περιεχόμενο από Ελληνικά και ξένα κανάλια για όλα τα γούστα.
Και τα 3 τα έχω δοκιμάσει τόσο στο iphone μου όσο και στο Apple TV και λειτουργούν εξαιρετικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !