Minecraft: Story Mode....Πως να διορθώσετε το πρόβλημα στους server του παιχνιδιού για το Apple TV

0
Όσοι από εσάς έχετε αγοράσει το παιχνίδι του Minecraft "Story Mode" θα διαπιστώσατε ίσως πως δεν μπορεί να ξεκινήσει με κανένα τρόπο αφού μένει διαρκώς κολλημένο στη  οθόνη που γράφει "σύνδεση με τους server"

Μετά από πολλά παράπονα στο διαδίκτυο η εταιρία ανάρτησε στην σελίδα της τον τρόπο που μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα.
Θα χρειαστεί να πάτε στις ρυθμίσεις του Apple TV σας και στην ενότητα των λογαριασμών να κάνετε αποσύνδεση του iCloud από τον λογαριασμό σας.
Μετά από αυτό ανοίξτε κανονικά το παιχνίδι και θα δείτε πως πλέον λειτουργεί κανονικά.
Είναι μια δυσλειτουργία που δεν επηρεάζει τις επιδόσεις σας αφού όλα αποθηκεύονται απευθείας στο Apple TV αλλά ωστόσο αν δεν το κάνετε δεν μπορεί να ξεκινήσει.
Μάλιστα η εταιρία Mojang σήμερα κυκλοφόρησε για το Apple TV και το κανονικό παιχνίδι Minecraft που μας ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του Οκτωβρίου από την Apple και το κόστος του είναι στα 20 δολάρια αποτελώντας ίσως και το πιο ακριβό παιχνίδι στο Apple TV






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !