Κυκλοφόρησε δοκιμαστική έκδοση του Prometheus για επιστροφή σε IOS που δεν υπογράφεται

0
Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουμε ακούσει για ένα νέο εργαλείο το prometheus που θα επιτρέπει ακόμη και σε συσκευές 64bit να επιστρέψουν ένα λειτουργικό που η Apple έχει σταματήσει να το υπογράφει με απώτερο σκοπό να έχουμε πάντα jailbreak. 

Φυσικά προϋπόθεση είναι όπως επανειλημμένα έχουμε πει να έχουμε κρατήσει τα SHSH της συσκευής που θέλουμε να βάλουμε το "ληγμένο" λειτουργικό.
Σήμερα ο δημιουργός του prometheus φαίνεται να το έχει ολοκληρώσει κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές και έδωσε ένα δοκιμαστικό εργαλείο για να του γράψουν τις εντυπώσεις οι χρήστες.
Το εργαλείο απευθύνεται σε όσους έχουν συσκευή 5S και υπολογιστή Mac καθώς πρόκειται για εντολές στο τερματικό.
Το ότι επέλεξε για δοκιμές το iphone 5S είναι γιατί αποτελεί την πιο δύσκολη συσκευή και είναι θέμα χρόνου να έχουμε την τελική έκδοση για όλες τις συσκευές.
Αν έχετε ένα iphone 5S και υπολογιστή Mac μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο από τον σύνδεσμο εδώ και απλά να το τρέξετε αφού συνδέσετε την συσκευή σας.
Θα διαπιστώσετε πως κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις στο μήλο και έτσι μπορείτε να βάλετε το λειτουργικό 10.1/10.1.1 αφού έχετε σώσει τα SHSH.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η συσκευή σας είναι η κύρια μην το επιχειρήστε καθώς μπορεί και να την κολλήσετε.
Όλες τις οδηγίες και τις πληροφορίες που ίσως χρειάζεστε μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα του δημιουργού στο σύνδεσμο εδώ.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε iphone 7 γιατί θα θα κολλήσει την συσκευή


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !