Πως θα έχετε κάθε χρόνο το νέο iPhone με 24 ευρώ το μήνα

2
Η εταιρεία iSquare ανακοίνωσε το πρόγραμμα αναβάθμισης iPhone, iUpgrade, «ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα αναβάθμισης iPhone». Με μηνιαία δόση -από 21€/μήνα και για 24 μήνες- κατοχυρώνεται δικαίωμα αναβάθμισης του iPhone κάθε χρόνο με το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορεί τότε.

H δόση είναι ενδεικτική ανά μήνα και αναφέρεται σε 24 μήνες για το iPhone SE 16GB ενώ, δεν περιλαμβάνει το εφάπαξ κόστος του πακέτου ασφάλισης. Το πρόγραμμα θα ισχύει για όλα τα νεότερα μοντέλα iPhone και αυτή τη στιγμή ισχύει για τα iPhone 7, iPhone 7 Plus και iPhone SE.
Mε το iUpgrade, ο αγοραστής εξασφαλίζει δικαίωμα αναβάθμισης σε νέο iPhone κάθε χρόνο, 24 άτοκες δόσεις και ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης -με διάρκεια ασφάλειας για 1 έτος και 1 ατύχημα με κόστος 39€- που καλύπτει μια θραύση οθόνης, μια βλάβη από υγρό, ή από φωτιά ή, κλοπή.
Το πρόγραμμα iUpgrade ισχύει αποκλειστικά για αγορές μέσω πιστωτικών καρτών Alpha Bank και μέσω των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα.
Mε το πρόγραμμα iUpgrade δίνεται η δυνατότητα να αγοράσει κάποιος iPhone από 21€ το μήνα και να αναβαθμίσει στο νέο iPhone άμεσα κι εύκολα με μια απλή ανανέωση του προγράμματος στην επέτειο αγοράς του, έχοντας ταυτόχρονα το πακέτο ασφάλισης.

Επιπρόσθετα, όποιος αποκτήσει το πρόγραμμα iUpgrade έως τις 31/3/17 θα αποκτά το νέο του iPhone μαζί με δωροεπιταγή 20€ από το κατάστημα αγοράς.
Το πρόγραμμα iUpgrade διατίθεται και στα καταστήματα των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα σε όλα τα καταστήματα των αλυσίδων λιανικής: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Public.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα iUpgrade μπορείτε να βρείτε στο www.isquare.gr/iupgrade καθώς και στο www.alphabankcards.gr.

Via:in.gr




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Μεγάλη απάτη. Πόσο θα σου έχει κοστίσει στο τέλος το iPhone. Και γιατί να μην το πάρω με την πιστωτική μου κάρτα; Ποια είναι η διαφορά; Ότι εδώ με αναγκάζουν να πληρώσω και ασφάλεια και να βγάλω και άλλη πιστωτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις άδικο ...το κάνουν να φαίνεται ωραίο αλλά είναι παγίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !