Το iphone 8 θα είναι το πιο δημοφιλές iphone στην ιστορία της Apple

0
Σύμφωνα με τους αναλυτές η Apple σκοπεύει να φέρει μεγάλη επανάσταση στην σχεδίαση του iphone 8 συμπληρώνοντας μάλιστα και τα δέκα χρόνια της κυκλοφορίας του.  

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό το διάστημα δοκιμάζει πάνω από 10 διαφορετικά πρότυπα για να καταλήξει σε αυτό που θα πάρει τον δρόμο για την γραμμή παραγωγής.
Το iphone 8 που θα έχει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή δεν θα έχει εξωτερικά πλήκτρα, ασύρματη φόρτιση και θα ενσωματώνει ένα νέο τρόπο για την ανάγνωση του δαχτυλικού αποτυπώματος.
Οι αναλυτές επισημαίνουν πως η Apple γνωρίζει από τις αναβαθμίσεις πως υπάρχουν περίπου 300-400 εκατομμύρια χρήστες που έχουν παλιές συσκευές ακόμη και iphone 4 και το iphone 8 θα είναι ο καλύτερος για κάποιον να αναβαθμίσει.
Μάλιστα η Apple πιέζει τους προμηθευτές της να χαμηλώσουν τις τιμές τους για να μπορέσει και αυτή με την  σειρά της να κρατήσει μια δελεαστική τιμή.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !