Είναι άραγε αυτό ένα jailbreak στο ios 10.2.1?

4
Δεν έχουν περάσει 24 ώρες καλά καλά που η Apple έκλεισε για πάντα την πρόσβαση στο ios 10.2 που ήταν και το τελευταίο προς το παρόν λειτουργικό που είχαμε jailbreak και νέες ελπίδες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για το ios 10.2.1

Πρόκειται για ένα άγνωστο προγραμματιστή που σήμερα από νωρίς έγραφε πως κατάφερε να δημιουργήσει το jailbreak του ios 10.2.1 και αργότερα θα το έδινε στην κυκλοφορία.
Ο προγραμματιστής με το ψευδώνυμο  0x8badf00d έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση του και κυκλοφόρησε ένα αρχείο IPA με το jailbreak που υποσχέθηκε βαφτίζοντας το "ra1ndr0p".
Δεν διαθέτω συσκευή στο ios 10.2.1 για να το δοκιμάσω και επειδή στο παρελθόν έχω κατηγορηθεί από καλοθελητές που διαβάζουν το blog όσοι από εσάς έχετε το ios 10.2.1 και θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να το κατεβάσετε με δικιά σας ευθύνη από τον σύνδεσμο εδώ.
Και αυτό για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε στον υπολογιστή σας το cydia impactor για να δημιουργήσετε το απαραίτητο πιστοποιητικό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι από εσάς έχετε jailbbreak στο ios 10.2 η παλιότερο μην αναβαθμίσετε γιατί μπορεί και να είναι ακόμη ένα ψέμα το jailbreak αυτό.
Περιμένω εντυπώσεις αν το δοκιμάσει κάποιος η να αφαιρέσω εντελώς την ανάρτηση.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !