Μάθετε πως γίνετε ένα εργαλείο jailbreak στο IOS

0
Με το πέρασμα των χρόνων η Apple δυσκόλεψε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι σχετικά με την δημιουργία νέων εργαλείων jailbreak για το ios. 


Αυτό όμως δεν σταμάτησε όσους διψούν για τον κώδικα της Apple να βρίσκουν νέους τρόπους για να εισχωρήσουν στον κώδικα.
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι και εύκολο καθώς θέλει γνώσεις πάνω σε αυτό, αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν.
Πρώτα από όλα θα χρειαστείτε ένα υπολογιστή Mac η Windows και τα ειδικά καλώδια επικοινωνίας συσκευής με τον υπολογιστή.
Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν τα  podgizmo connector που με μια τροποποίηση αποκτούσαμε πρόσβαση στον επεξεργαστή.Πρόσφατα ο Γερμανός Esser στο συνέδριο του BlackHat παρουσίασε νέα καλώδια με Erthenet όπου κάνουν πολύ πιο εύκολη την διαδικασία ανίχνευσης exploit.

Τέτοιου είδους καλώδια μπορείτε να βρείτε σε διάφορες σελίδες όπως εδώ η εδώ και άλλα.

 Αφού έχετε το κατάλληλο λογισμικό για τα δικά σας καλώδια ξεκινάτε την αναζήτηση των exploit που πολλές φορές είναι αυτόματη.
Φυσικά θα πρέπει να γνωρίζετε έστω και στοιχειωδώς γλώσσα προγραμματισμού C++,  Objective-C,  η εστω Java για να εκτελέσετε τον κώδικα που θα χρειαστεί.
Για να μην γράφω όμως ατέλειωτες γραμμές με πράγματα που θα σας κουράσουν, μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις πληροφορίες για το jailbreak που συγκέντρωσα σε μορφή PDF (με πολλά βιβλία) και να βρείτε τα πάντα για τον κώδικα τα exploit αλλά και παραδείγματα με πρόσφατα εργαλεία όπως των Pangu.
Μην ξεχνάτε πως ο Ιταλός qwertyoruiop είναι ένα 15χρόνο παιδί που κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο για ένα jailbreak.
 Φυσικά όλες τις δοκιμές σας δεν χρειάζεται να τις κάνετε στην κανονική συσκευή σας αλλά σε μια που δεν χρησιμοποιείτε συχνά και για να ασχοληθείτε με τον κώδικα του jailbreak επαναλαμβάνω πρέπει να το θέλετε καθώς δεν είναι εύκολη υπόθεση.



http://download1432.mediafire.com/qup2d0dic5hg/aym1h6479yo1mnb/iOS+exploit.zip


Stefan Esser: Blog


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !