Πως θα παρακολουθήσετε που βρίσκεται το κινητό σας η ένα άτομο που σας ενδιαφέρει χωρίς jailbreak

0
Θέλετε να βλέπετε τις διαδρομές που κάνατε όλη την ημέρα η να παρακολουθήσετε το προσωπικό σας η ακόμη και τα παιδιά σας για να ξέρετε αν είναι ασφαλές? 

Τότε για εσάς υπάρχει μια εφαρμογή και μάλιστα αν την κατεβάσετε σήμερα θα την βρείτε εντελώς δωρεάν χωρίς διαφημίσεις η και αγορές.
Πρόκειται για την εφαρμογή Location Tracker Pro όπου καταγράφει όλη την κίνηση της συσκευής ολόκληρη την ημέρα και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και από τον υπολογιστή σας επισκεπτόμενοι την σελίδα εδώ.
Η εφαρμογή Location Tracker Pro αποθηκεύει τα δεδομένα ακόμη και αν δεν υπάρχει σύνδεση εκείνη την στιγμή και συγχρονίζεται όταν θα συνδεθεί με το διαδίκτυο.
Τις διαδρομές σας μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ζωντανά και δεν αποθηκεύονται κάπου παρά μόνο στην συσκευή σας για περισσότερη ασφάλεια.
Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλούς τρόπους παρακολούθησης όπως να σταματά αν δεν υπάρχει κίνηση για εξοικονόμηση της μπαταρίας, η ακόμη και να ρυθμίσετε εσείς πότε θέλετε να παρακολουθεί και πολλούς ακόμη.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η εφαρμογή Location Tracker Pro θα την βρείτε από 4,99 της κανονικής τιμής της δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.






https://itunes.apple.com/gr/app/id525298475?mt=8





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !