Επιτέλους η Apple αλλάζει την πολιτική των επισκευών από τρίτους

0
Στο θέμα είχαμε αναφερθεί πρόσφατα όπου οργανώσεις αλλά και δικαστικοί φορείς προσπαθούσαν να θεσπίσουν νόμο εναντίον της Apple για μονοπωλιακή τακτική στο σέρβις των επισκευών ρυθμίζοντας έτσι αυτή τις τιμές που συνήθως είναι πολύ υψηλές.

Από εχθές όμως τα πράγματα άλλαξαν αφού η ίδια η Apple ανακοίνωσε την αλλαγή πολιτικής και πλέον επιτρέπει την επισκευή των συσκευών της από τρίτους που δεν είναι εξουσιοδοτούμενοι κάτω από προϋποθέσεις.
Προϋπόθεση για να επισκευάσει κάποιος για παράδειγμα ένα iphone σε ένα τρίτο επισκευαστή και να συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση είναι να μην προκληθεί άλλου είδους ζημιά κατά την επισκευή αφού θα έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό το εργαστήριο και δεν θα αποζημιώνεται από την εταιρία ο πελάτης αν το επισκευάσει σε τρίτο κάτι που σημαίνει πως θα επιβαρύνεται την επισκευή.
Η νέα πολιτική συμφέρει σε πολλές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα στην επισκευή της οθόνης καθώς το κόστος είναι πολύ μεγάλο αν γίνει από την Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !