Στο iPhone 8 ο φορτιστής θα πωλείται ξεχωριστά

0
Φήμες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως το iPhone 8 θα διαθέτει και στα 3 μοντέλα ασύρματη φόρτιση όπου ο χρήστης πλησιάζοντας μια ειδική βάση σε κοντινή απόσταση θα μπορεί να φορτίσει την συσκευή του.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την βάση φορτιστή θα πρέπει να την αγοράσει κάθε χρήστης ξεχωριστά αφού στην συσκευασία θα περιλαμβάνεται μόνο το κλασικό καλώδιο που χρησιμοποιούμε μέχρι τώρα.
Παρόμοια ταχτική ακολουθήθηκε και πρόσφατα με την κυκλοφορία των νέων Mac υπολογιστών που κάθε χρήστης πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά ένα προσαρμογέα με Lightning 3,5 mm για να φορτίσει κάποιος το iphone του η να το συγχρονίσει με το itunes.
Αν και πολύ καιρό πριν ο επικεφαλής του μάρκετινγκ Phil Schiller είχε πει πως δεν βλέπει την χρησιμότητα αυτής της τεχνολογίας φαίνεται πως η Apple τελικά άλλαξε τα σχέδια της και θα ακολουθήσει τις ανταγωνιστικές εταιρίες του χώρου.
Το iphone 8 θα κυκλοφορήσει σε 4,7-ιντσών, 5,5 ιντσών και ένα ριζικά νέο μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !