Ένα ρεπό που θα πρέπει να έχουν όλες οι συσκευές με jailbreak στο ios 10

0
Το jailbreak στο ios 10 απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμούς που δεν θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες απώλειες.

Έτσι θα πρέπει πριν κατεβάσουμε οτιδήποτε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διαβάζουμε αν είναι συμβατά για το ios 10.
Υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές που έχουν δημιουργήσει αξιόλογα tweaks που όμως δεν θέλουν να τα ανεβάσουν στα επίσημα ρεπό του κηδεία και χρησιμοποιούν τα δικά τους.
Ένα από αυτά είναι και το ρεπό του rishanan όπου ο συγκεκριμένος προγραμματιστής έχει ασχοληθεί αποκλειστικά για το ios 10 και έχει δημιουργήσει αρκετά ενδιαφέροντα tweaks.
Αφού προσθέσετε την πηγή στο cydia που είναι rishanan.github.io θα βρείτε tweaks όπως το TouchPass όπου σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε η όχι άμεσα τον κωδικό ξεκλειδώματος από το κέντρο ελέγχου, το ΟΤΑ Killer που διαγράφει τις ενημερώσεις, το Noti++ όπου διαμορφώνεται τις ειδοποιήσεις σας την αυτόματη ενεργοποίηση του substrate και πολλά άλλα.
Να χρησιμοποιείτε πάντα το cydia με σύνεση και να μην κατεβάζετε tweaks που δεν χρειαζόσαστε και σίγουρα θα χαρείτε το jailbreak σας για πολύ καιρό ακόμη.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !