Πως θα βρείτε τους στίχους των τραγουδιών σας χωρίς jailbreak

0
Σας αρέσει να συγανοτραγουδάτε όταν παίζει η μουσική στο iphone σας αλλά πολλές φορές δεν γνωρίζετε τους στίχους η ακόμη και να πιστεύετε πως τους γνωρίζετε να ανακαλύψετε πως λάθος τους λέγατε μέχρι τώρα?

Η Apple έχει δώσει την δυνατότητα για εύρεση των στίχων στην μουσική της αλλά προς το παρόν έχει περιορισμένες δυνατότητες και μάλιστα για την χώρα μας που σε πολλά δεν υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα.
Έτσι η καλύτερη και δωρεάν επιλογή για εύρεση στίχων ονομάζεται Musixmatch Lyrics Finder.
Λειτουργεί άριστα σε πολλές γλώσσες του κόσμου ακόμη και στα Ελληνικά τραγούδια αρκεί να έχετε γράψει τον τίτλο στα Ελληνικά και όχι στα Greeklish.
Θα βρείτε επιλογές για χειροκίνητο συγχρονισμό μετάφραση στίχων και πολλά άλλα σε ένα πολύ απλό περιβάλλον που συνεργάζεται με την εφαρμογή της μουσικής η και την Spotify.
Την Musixmatch Lyrics Finder που υποστηρίζει και το Apple Watch εμφανίζοντας και από εκεί τους στίχους θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.




https://itunes.apple.com/gr/app/id448278467?mt=8




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !