Κυκλοφόρησε μεγάλη ενημέρωση για την εφαρμογή του Viber

0
Ο δημοφιλής Messeger Viber πραγματοποίησε σήμερα μια μεγάλη ενημέρωση για τις κινητές συσκευές της Apple με νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε τώρα να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον και να επιλέξετε να αυτoκαταστραφεί σε ορισμένο χρονικό διάστημα η μόλις αναγνωσθεί από τον παραλήπτη.
Επίσης στην νέα έκδοση μπορείτε να στείλετε αρχεία πολυμέσων χωρίς να πραγματοποιηθεί συμπίεση έτσι ώστε να μην υπάρχει απώλεια στην ποιότητα των εικόνων της μουσικής η οτιδήποτε άλλο.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της ενημέρωσης είναι οι διαδραστικές ειδοποιήσεις που ξεκίνησαν από το ios 9 αλλά τώρα δείχνουν ολοκληρωμένες όπου μπορείτε να διαβάσετε η και να απαντήσετε σε μια συνομιλία χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή παρά μόνο πατώντας την ειδοποίηση.
Τέλος μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε σύντομα video διάρκειας 30 δευτερολέπτων για γρήγορη επικοινωνία με τους συνομιλητές σας.

Το Viber είναι η διασημότερη εφαρμογή στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες καθώς θα την βρείτε σε οποιοδήποτε πλατφόρμα αλλά και για την ευκολία στην χρήση της σε συνάρτηση με την ποιότητα του ήχου.






https://itunes.apple.com/gr/app/viber/id382617920



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !