Η Apple αρχίζει ξανά την παραγωγή του iphone 6

0
Το ξεχασμένο iPhone 6 φαίνεται πως μπαίνει ξανά στην παραγωγή μετά από απόφαση της Apple σύμφωνα με το δημοσίευμα του 9to5Mac επικαλούμενο την ανακοίνωση - διαφήμιση της Taiwan Mobile Operator.

Σκοπός της επανακυκλοφορίας του iphone 6 είναι να ανταγωνιστεί τις φθηνές συσκευές Android σε χώρες που χαρακτηρίζονται σαν αναδυόμενες αγορές.
Το iphone 6 θα κυκλοφορήσει στα 32GB μια έκδοση που παλιά δεν υπήρχε όταν κυκλοφόρησε κανονικά αλλά ήταν σε  16, 64 και 128 GB μνήμης.
Τα πρώτα κομμάτια σύμφωνα με το διαφημιστικό υλικό που κυκλοφόρησε η εταιρία θα κυκλοφορήσουν στις 10 Μαρτίου για την αγορά της Ταϊβάν χωρίς να αναφέρεται αν θα είναι διαθέσιμο και σε περισσότερες χώρες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple κάνει αυτή την κίνηση καθώς και με το iphone 5SE σκόπευε σε αυτούς τους καταναλωτές και αν κρίνουμε από την κυκλοφορία του μπορεί να δούμε ένα φθηνό iphone 6 και στην Ελλάδα σύντομα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !