Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της πληρωμής ApplePay στην Κίνα

0
Πριν από ένα χρόνο, η Apple ξεκίνησε το ιδιόκτητο σύστημα πληρωμών Pay της Apple στην Κίνα. Ωστόσο, η αναμενόμενη επιτυχία της υπηρεσίας δεν έχει έρθει ακόμη.

Κατά την πρώτη ημέρα μετά την έναρξη του Apple συστήματος πληρωμής περισσότερες από 30 εκατομμύρια τραπεζικές κάρτες έχουν προστεθεί, αλλά όμως, οι Κινέζοι δεν ήταν σε θέση να αρνηθούν τοπικές λύσεις από επιχειρήσεις, όπως του Alibaba και της Tencent.
Σύμφωνα με την Analysys εταιρεία αναλυτών, κατά το τελευταίο τρίμηνο το Alipay από την Alibaba και το TenPay από την Tencent καταλαμβάνουν αντιστοίχως το 50,42% και το 38,12% της αγοράς των πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων στην Κίνα.
Αντίθετα η Apple δεν βρίσκετε ούτε στην πρώτη δεκάδα.
Ένας λόγος για την αποτυχία της Apple Pay είναι η τεράστια δημοτικότητα για την πληρωμή στην Κίνα μέσω των QR-κώδικες.
Ένας άλλος λόγος για τη δημοτικότητα της Alipay και της TenPay στην Κίνα είναι η cross-platform της. Ενώ η ApplePay είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές της Apple, το  Alipay και το TenPay μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο το  iPhone και τις Android συσκευές.
Και ο τρίτος και σημαντικός λόγος είναι η πληθώρα από καταστήματα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις όπου η πληρωμή με υποστήριξη μέσω Alipay και TenPay, πληρωμές μπορούν να γίνουν χωρίς τερματικούς σταθμούς, απλά με τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !