Πως θα δείτε ποίες εφαρμογές θα σταματήσουν να λειτουργούν στο ios 11

0
Όπως γνωρίζουμε η Apple δουλεύει πυρετωδώς για τη δημιουργία του επόμενου λειτουργικού της το ios 11 που θα παρουσιαστεί σε δυο μήνες από τώρα στις 5 Ιουνίου.

Το ios 11 αναμένεται να είναι η επιτομή των λειτουργικών της Apple μετά από 10 χρόνια κυκλοφορίας και πολλές αναβαθμίσεις, θέλοντας να φύγει από τεχνολογίες του παρελθόντος στις πιο σύγχρονες.
Μια τέτοια είναι το τέλος των εφαρμογών 32bit όπως αναφερθήκαμε και εχθές και ήδη από το ios 10.3.2 που είναι σε beta αυτή τη στιγμή σταματά να ενημερώνει τις παλιές συσκευές με τους εν λόγο επεξεργαστές και ταυτόχρονα μας ενημερώνει ποίες εφαρμογές θα βλάψουν την συσκευή μας με το μήνυμα «Αυτά τα προγράμματα μπορεί να επιβραδύνουν την εργασία του iPhone και δεν θα συνεργαστούν με μελλοντικές εκδόσεις στο ios, αν δεν ενημερώσετε τα προγράμματα αυτά».
Επίσης στις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στην ενότητα Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες για τη συσκευή σας -> Προγράμματα μπορείτε να δείτε ποίες εφαρμογές θα σταματήσουν να υποστηρίζονται αλλά ακόμη και αν λειτουργούν επιβραδύνουν την συσκευή σας.
Φυσικά οι ιδιοκτήτες των παλιών συσκευών θα μπορούν να εξακολουθούν να τις κατεβάζουν αυτές τις εφαρμογές καθώς δεν επηρεάζεται η λειτουργία τους.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !