Κυκλοφόρησε επιτέλους το πολυτιμότερο εργαλείο του jailbreak

1
Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη είδηση εδώ και πολύ καιρό για τους χρήστες του jailbreak αφού κυκλοφόρησε επιτέλους το γνωστό εργαλείο "SemiRestore" που θα μας βγάλει από περιπέτειες.

Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα εργαλείο για υπολογιστές όπου μπορεί να καθαρίσει μια συσκευή με jailbreak και να την επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα στο jailbreak.
Η συσκευή μας θα καθαρίσει σαν καινούργια αλλά εξακολουθώντας να διατηρεί το jailbreak και έτσι θα μπορέσουμε να την ρυθμίσουμε από την αρχή ξανά.
Το "SemiRestore" λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις ακόμη και μέχρι το  ios 10.2 και πριν ξεκινήσετε την διαδικασία να είστε προσεκτικοί κρατώντας ένα αντίγραφο των δεδομένων σας για να το επαναφέρεται και να διαβάσετε προσεκτικά την διαδικασία.
Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο και το iTunes 12 στον υπολογιστή σας.
Περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες θα αναφερθούμε και στο blog αλλά μπορείτε να διαβάσετε και στην επίσημη σελίδα λήψης στο σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Επιτέλους!!!!!!
    Γιώργο όποτε μπορέσεις κανε εναν "οδηγό με τον τροπο που τα λες και ειναι κατανοητά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !