Τα Αμερικάνικα σχολεία εγκαταλείπουν σταδιακά την προμήθεια Mac και iPad

0
Άσχημα νέα για την Apple, αφού τα αποτελέσματα των πωλήσεων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι απογοητευτικά για το έτος 2016.

Συγκεκριμένα η Apple το 2016 ξεπεράστηκε από την Google και την Microsoft δίνοντας σε σχολεία το 19% των προϊόντων της από 25% που είχε το 2015.
Ταυτόχρονα η Google από 50% το 2015 αυξήθηκε σε 58% το 2016 με υπολογιστές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα από την Google, το Chrome OS.
Ταυτόχρονα η Microsoft  διατήρησε το μερίδιο της στα ίδια επίπεδα του 22%.
Όπως είναι φυσικό αυτό έχει αντίκτυπο στα οικονομικά της εταιρίας αφού το ποσό που δαπανάται στα Αμερικάνικα σχολεία είναι στα 7,35 δισ δολάρια για την απόκτηση φορητών προϊόντων και σταθερών υπολογιστών το κέρδος της Apple είναι στα 2,8 δισ, έναντι 3,2 δισ το 2015, μια μείωση της τάξης του 12,5%.
Τα αποτελέσματα δημοσίευσε η εφημερίδα New York Times αναφέροντας πως στην τιμή ενός Mac μπορούν να αγοραστούν δυο υπολογίστε Chromebook και ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την πτώση της Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !