Η Samsung παρουσίασε επίσημα τα νέα Galaxy S8 και Galaxy S8 +

0
Πριν από λίγες ώρες η Samsung παρουσίασε στην Νέα Υόρκη επίσημα τα νέα της κινητά το Galaxy S8 και το Galaxy S8 + που πραγματικά εντυπωσιάζουν.
Και τα δύο μοντέλα έχουν μια οθόνη με λόγο διαστάσεων 18.5:9 και ψηφίσματος στα 2960x1440 pixels.
Έχουν το σώμα από γυαλί και μέταλλο με στρογγυλεμένες άκρες στις οθόνες που είναι σε ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια της συσκευής.
Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει μετακινηθεί προς την πίσω πλευρά, είναι εξοπλισμένο με ένα σαρωτή ίριδας, όπως το Galaxy Note 7.
Όπως και ο προκάτοχός του, το Galaxy S8 έχει προστασία από νερό και σκόνη με το πρότυπο IP68. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο μπορεί να βυθιστεί μισή ώρα σε βάθος ενάμισι μέτρο.
 Ο επεξεργαστής του είναι ο πανίσχυρος Qualcomm Snapdragon 835 με τεχνολογία επεξεργασίας 10-νανομέτρων 10% πιο ισχυρός από την προηγούμενη γενιά.
Εσωτερικά και οι δυο συσκευές περιλαμβάνουν 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερική μνήμη με υποστήριξη για κάρτες μνήμης.
Η μπαταρία για το μικρό είναι στα 3.000mAh και το μεγάλο στα 3500mAh.
Οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S8 στο πρώτο κύμα των χωρών θα αρχίσει στις 21 Απριλίου και οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν στις 30 Μαρτίου.
Περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να ενημερωθείτε για την νέα ψηφιακή βοηθό Bixby μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Ελληνική σελίδα της Samsung εδώ




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !