Ο Ιταλός Todesco εγκαταλείπει για πάντα το jailbreak

0
Λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του ios 10.3 και τα πράγματα δεν φαίνονται να εξελίσσονται ομαλά για την κοινότητα του Jailbreak.

Με το νέα σύστημα αρχείων στο ios η Apple φαίνεται να το έκανε ακόμη περισσότερο απροσπέλαστο για τους προγραμματιστές που ασχολούνται με το jailbreak και μάλιστα εχθές είδαμε πως έχει 64 νέες διορθώσεις ασφαλείας στον κώδικα.
Ο δημιουργός του τελευταίου jailbreak Yalu Todesco που μάλιστα είναι και ο μοναδικός που ασχολείται με το jailbreak ανακοίνωσε πως σταματά πλέον και εγκαταλείπει το χώρο.
Αν και είναι ακόμη νωρίς ωστόσο δεν υπάρχει καμία αναφορά η αισιόδοξο μήνυμα πως κάτι θα βρεθεί στο νέο λειτουργικό και όσοι έχετε jailbreak να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί αν το χάσετε δεν υπάρχει γυρισμός και μην ξεχνάτε πριν φτάσετε στην επαναφορά μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα στην συσκευή σας το 90% των προβλημάτων διορθώνεται αρκεί να το ψάξετε και θα βρείτε την λύση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !