Τώρα τα video του Facebook και επίσημα στο Apple TV

0
Η πληροφορία που είχε διαρρεύσει μέσα στο Φεβρουάριο για την πρόθεση του Facebook να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή για το Apple TV επιβεβαιώθηκε σήμερα και είναι διαθέσιμη  δωρεάν για όλους.

Πρόκειται για την εφαρμογή "Video" όπου μπορείτε να δείτε όλα τα video από τον λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να τα ψάχνετε η ακόμη και αν χάσατε κάτι που δημοσίευσαν.
Επίσης διαθέσιμη είναι μια λειτουργία αναζήτησης κλιπ για τα κοινωνικά δίκτυα.To Facebook βίντεο δίνει συστάσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις ανθρώπινες δραστηριότητες στην περιοχή.
Αυτό είναι μια άλλη κίνηση για την καταπολέμηση του YouTube από το Facebook καθώς εκατομμύρια χρήστες ξοδεύουν πολύ χρόνο βλέποντας video από την δημοφιλή υπηρεσία της Google και τα video είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου.
Την πρώτη φορά που θα κατεβάσετε την εφαρμογή στο Apple TV σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός όπου και θα πρέπει να τον εισάγεται στην εφαρμογή του iphone για να συνδεθείτε η και από την σελίδα του Facebook στο WEB.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !