Η Xiaomi παρουσίασε τα νέα έξυπνα αθλητικά παπούτσια της

0
Η Xiaomi συνεχίζοντας να κατασκευάζει διαφορα προϊόντα για την καθημερινότητα των ανθρώπων παρουσίασε τα νέα αθλητικά παπούτσια της που μπορούν να συνδεθούν σε ένα κινητό.

Τα παπούτσια ονομάζονται 90 Minutes Ultra Smart και είναι κατασκευασμένα για αθλητές με προσθήκη αεροσολας και αντιβακτηριακη αφαιρούμενη εσωτερική σόλα.
Χρησιμοποιεί ένα αφρώδες υλικό το οποίο που προφυλάσσει και ταυτόχρονα προσφέροντας την απαιτούμενη άνεση σε αυτόν που τα χρησιμοποιεί, χωρίς να χάνει την αίσθηση.
Εκεί όμως που υπερέχουν από τον ανταγωνισμό είναι πως διαθέτουν ένα επεξεργαστή της Intel που σε συνεργασία με 6 αισθητήρες, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο μπορούν να διαβάσουν την κίνηση όταν τρέχουμε η κάνουμε  αναρρίχηση και μας δίνει αποτελέσματα για την ταχύτητα τις θερμίδες που καταναλώθηκαν και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες ανάλογα με τον τύπο σωματικής δραστηριότητας, που θα επιλέξουμε στην εφαρμογή του κινητού.
Τα παπούτσια μπορούν να μείνουν με μια μόνο φόρτιση μέχρι και 60 ημερες μέχρι να επαναφορτιστούν και το κόστος τους είναι στα 299 γιουάν η στα 43 δολάρια.
Η εταιρία ξεκίνησε την διάθεση τους στην επίσημη σελίδα της αλλά οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τις 15 Απριλίου.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !