Η Apple μπορεί να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό του iphone 8 μετά τα προβλήματα με τον σαρωτή ID αφής

0
Μπορεί το Samsung Galaxy 8 να εντυπωσίασε αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως λόγο στην μεγάλη βιασύνη με το λανσάρισμα του οι σχεδιαστές έκαναν ένα λάθος με τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Οι πληροφορίες λένε πως επειδή είναι κοντά τοποθετημένος στην κάμερα την επηρεάζει και αλλοιώνει τα χρώματα.
Στο στρατόπεδο της Apple αντιμετωπίζουν με μεγάλο σκεπτικισμό την τοποθέτηση του αισθητήρα" δαχτυλικού αποτυπώματος αφού αρχικά ειπώθηκε πως θα είναι κάτω από την οθόνη αλλά πληροφορίες θέλουν να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ανάγνωση των αποτυπωμάτων.
Για το λόγο αυτό η εταιρία σκέφτεται ακόμη και να το εγκαταλείψει εντελώς χρησιμοποιώντας για την ασφάλεια την ίριδα του ματιού μας που είναι εξίσου ασφαλές και αποτελεσματική με την κάμερα η να τον τοποθετήσει και αυτή στην πίσω πλευρά της συσκευής και όχι κάτω από την οθόνη OLED.
Βέβαια μέχρι να πάρει τον δρόμο για την παραγωγή έχουμε ακόμη πόλους μήνες και ίσως η Apple βρει μια αποτελεσματική λύση και για την οθόνη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !