Έναν ασυνήθιστο τρόπο επινόησε η Apple για να προστατεύεται το iPhone

0
Η Apple συνεχίζει να επινοεί ασυνήθιστες κατασκευές που όπως είναι φυσικό τις κατοχυρώνει για να μην τις επωφεληθούν οι ανταγωνιστές.

Έτσι σήμερα ένα δίπλωμα ανακοινώθηκε από το αρμόδιο γραφείο των ΗΠΑ και ονομάζεται «Ενεργή προστασία σε ηλεκτρονική συσκευή» με αριθμό 9612622.
Το έγγραφο αναφέρεται σε ένα ειδικό μηχανισμό κάτι σαν αμορτισέρ όπου απορροφά τους κραδασμούς όταν ένα iphone πέσει από κάποιο ύψος.
Το σύστημα αυτό για να ενεργοποιηθεί δέχεται εντολές από διάφορους αισθητήρες της συσκευής όπως επιταχυνσιόμετρο, μαγνητόμετρο, γυροσκόπιο, κ.λπ. και έτσι καταλαβαίνει πως η συσκευή δεν έχει πλέον τον έλεγχο του χρήστη αφού ακολουθεί μια πτώση.
Οι μηχανισμοί αυτοί βρίσκονται στις γωνιές της συσκευής και εκτός του ότι βγαίνουν προς τα έχω ταυτόχρονα ανοίγουν έτσι ώστε να μην υπάρχει επαφή της οθόνης κατά την πτώση.
Αν και φαίνεται λίγο απίθανο να ενσωματωθεί ένας τέτοιος μηχανισμός αλλά μπορεί να τον δούμε στο μέλλον με περισσότερη εξέλιξη.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !