Καταπληκτική αναβάθμιση από την Google για τα Android wear

0
Η Google πραγματοποίησε μια εκπληκτική αναβάθμιση για τα ρολόγια με λειτουργικό Android που αλλάζει εντελώς τις λειτουργίες και τις δυνατότητες των ρολογιών.

Όσοι από εμάς έχουμε ένα ρολόι Android συγχρονισμένο με το iphone μας μέχρι και σήμερα μπορούσαμε μόνο να έχουμε τα προεπιλεγμένα faces και τις δυνατότητες που έχει εγκατεστημένες κάθε κατασκευαστής αφού οι περιορισμοί της Apple δεν μας άφηναν να απολαύσουμε εφαρμογές η και περισσότερα faces από άλλους προγραμματιστές.
Με την νέα αναβάθμιση wear 2.0.0 τα πράγαματα αλλάζουν εντελώς και μπαίνουν δυναμικά οι κατασκευαστές ρολογιών Android απέναντι στην κυριαρχία της Apple.
Τώρα οι χρήστες ανεξάρτητα που έχουν συνδέσει το ρολόι τους ακόμη και σε ένα iphone μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές θέματα παιχνίδια και πολλά αλλά απευθείας από το ρολόι τους αφού το νέο λειτουργικό ενσωματώνει και Google play.
Επίσης το μενού του ρολογιού έχει αλλάξει ριζικά και δεν χρειάζεται να κάνετε πολλές χειρονομίες για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.
Η νέα ενσωματωμένη εφαρμογή άθλησης Google Fit ξεκινά άμεσα με το που φορέσετε το ρολοι να μετρά τις αποστάσεις τους παλμούς τις επιδόσεις και πολλά άλλα για μια καλύτερη υγεία.
Το νέο λειτουργικό που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα στην αγορά των έξυπνων ρολογιών είναι διαθέσιμο στα ρολόγια Android  ASUS ZenWatch 2 & 3, Casio Smart Outdoor Watch, Casio PRO TREK Smart, Fossil Q Founder, Fossil Q Marshal, Fossil Q Wander, Huawei Watch, LG G Watch R, LG Watch Urbane & 2nd Edition LTE, Michael Kors Access Smartwatches, Moto 360 2nd Gen, Moto 360 for Women, Moto 360 Sport, New Balance RunIQ, Nixon Mission, Polar M600 and TAG Heuer Connected.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !