Ο κόσμος επικρίνει το σχεδιασμό του iphone 8 στο διαδίκτυο μετά και τις νέες εικόνες

0
Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του iphone 8 αυτό το διάστημα καθώς θα πρέπει να ετοιμαστεί και η γραμμή παραγωγής αλλά και οι προμηθευτές για τα εξαρτήματα του.

Όμως ο κόσμος από τις πρώτες εικόνες δείχνει μια μεγάλη δυσαρέσκεια επικρίνοντας την επιλογή της Apple.
Νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο κοινωνικό δίκτυο του Weibo με το πλαίσιο της συσκευής ανατρέπουν πολλά από όσα γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.
Στις εικόνες επιβεβαιώνεται πως ο αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος μεταφέρθηκε στην πίσω πλευρά της συσκευής κάτω από το λογότυπο όπως και στην Samsung  με το S8 που δέχτηκε μεγάλη κριτική για αυτό.
Το πλαίσιο δεν θα είναι από γυαλί αλλά από αλουμίνιο και θυμίζει έντονα το iphone 4/5 με γωνιές αντί για καμπύλες όπως του 6 και του 7.
Οι κάμερες είναι κάθετα τοποθετημένες και φυσικά δεν περιλαμβάνει υποδοχή για τα ακουστικά με βύσμα 3,5 χιλιοστών.
Όλοι περιμένουν μια εντυπωσιακή αλλαγή με αφορμή και τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του iphone και οι εικόνες αυτές μάλλον απογοήτευση έφεραν αλλά ας ελπίσουμε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !