Το τελειότερο αντικλεπτικό για το iPhone σας αναβαθμίστηκε με υποστήριξη στο ios 10

0
Ανησυχείτε αν το iphone σας πέσει σε ξένα χέρια για το πως θα το βρείτε και πάλι καθώς η Apple έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στην προστασία αλλά δεν είναι αρκετή καθώς είναι το πρώτο πράγμα που θα φρονήσει να απενεργοποιήσει ένας κλέφτης.

Η λύση έρχεται από το jailbreak και ονομάζεται OwnSpy όπου έχετε τον έλεγχο της συσκευή σας από οπουδήποτε σε ένα υπολογιστή.
Μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα από το να καταγράψετε συνομιλίες να διαβάσετε μηνύματα να δείτε που και πότε περπάτησε ο κάτοχος αφού σας δίνει στίγμα με την διαδρομή στο χάρτη, αλλά και να ανοίξετε την κάμερα χωρίς να το καταλάβει και να καταγράφετε video κρυφά η και το μικρόφωνο της συσκευής για να ακούτε τα πάντα.
Φυσικά η εφαρμογή OwnSpy αν χρησιμοποιηθεί με πονηρούς σκοπούς παραβιάζει τα προσωπικά δικαιώματα κάποιου και για αυτό δεν την βρείτε στο επίσημο κατάστημα της Apple αλλά μόνο στο Cydia.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν μέχρι και το ios 10.x και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για μια εβδομάδα όπου και μετά θα πρέπει να πληρώσετε συνδρομή που ξεκινά από τα 20 δολάρια και ανεβαίνει ανάλογα με το τι ζητάτε.
Μπορείτε να δείτε ένα Demo με τις δυνατότητες που έχει όταν την χρησιμοποιείτε στην προσωπική σας σελίδα που θα έχετε με κωδικό ασφαλείας στο σύνδεσμο εδώ.
Το OwnSpy είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !