mobeego : Οι μπαταρίες εκτάκτου ανάγκης τώρα και στην Ελλάδα

0
Είστε τύπος που σας αρέσει να παίρνετε τα βουνά περπατώντας η απλά δεν θέλετε να ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία στο iphone σας?

Τότε η λύση για εσάς ονομάζεται mobeego όπου πρόκειται για μια Ελληνική πρόταση στις μπαταρίες μιας χρήσης χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε φορτιστές καλώδια και ογκώδες powerbank μαζί σας.
Με το mobeego δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις το πλησιέστερο σημείο για να φορτίσεις το κινητό σου, ούτε χρείαζεται να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου μόνο και μόνο για να μην ξεμείνεις από μπαταρία.
Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός και με τον αντίστοιχο αντάπτορα που θα πάρετε μαζί με την μπαταρία μπορείτε να φορτίσετε άμεσα ακόμη και στο δρόμο το iphone σας η άλλη συσκευή και θα κρατήσει μέχρι και 4 επιπλέον ώρες.
Η μπαταρία mobeego μπορεί να φυλαχτεί οπουδήποτε αφού έχει μικρό μέγεθος ακόμη και στα κλειδιά σας και χωρίς να την χρησιμοποιήσετε μπορείτε να την έχετε μέχρι και 10 χρόνια!
Την mobeego μπορείτε να την αγοράσετε άμεσα στην τιμή των 5 ευρώ η στα 12 μαζί με τον αντάπτορα, από Ελληνικά χέρια στο σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !